30 زوج جوان دانشجوی دانشگاه کاشان به سرزمین وحی اعزام شدند

۰۹ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۳:۰۵ کد : ۱۸۴۰ اخبار دانشگاه
معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، گفت: 30 زوج جوان دانشجوی این دانشگاه با بدرقه گرم دانشگاهیان عازم سرزمین وحی شدند.

حجت الاسلام محمد جعفر حسام محمدی، با اشاره به اینکه این کاروان آخرین گروه دانشجویان اعزامی از این دانشگاه بود که به حج عمره مشرف شدند افزود: امسال حدود 100 دانشجو از این دانشگاه برای انجام اعمال عبادی عمره مفرده،  به مکه اعزام شدند.

وی اظهار داشت: در قرعه کشی امسال از این دانشگاه،50 دانشجوی پسر مجرد به صورت اصلی و 17 دانشجو به عنوان ذخیره انتخاب شدند که در مجموع 67 دانشجوی مجرد اصلی و بقیه دانشجویان به صورت متاهلی به سرزمین وحی مشرف شدند.

به گفته وی، سهمیه اعزام دانشجویان این دانشگاه به سرزمین وحی، امسال در مقایسه با دوسال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: اعزام دانشجویان از 30 فروردین ماه تا روز گذشته ادامه داشت.