تبدیل وضعیت 125 نفر از کارکنان دانشگاه کاشان

۰۹ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۲:۴۳ کد : ۱۸۳۸ اخبار دانشگاه
مدیریت منابع انسانی دانشگاه کاشان، از جذب و تبدیل وضعیت 125 نفر از کارکنان این دانشگاه از سال گذشته تاکنون خبر داد.

سید هادی رضوی، به تبدیل وضعیت به قرارداد معین 69 نفر از کارکنان این دانشگاه از اسفند سال 89 تا اسفند سال 90 اشاره کرد و افزود: در این مدت تعداد 39 نفر در قالب نیروی خدمات کارشناسی در رشته های مختلف تحصیلی بکار گرفته شده اند.

وی اظهار داشت: طی این مدت 54 نفر از نیروهای خدمات کارشناسی نیز به قرارداد معین ارتقاء یافتند.

رضوی، به در نظر گرفتن سهمیه ایثارگران به جذب و تبدیل وضعیت استخدام رسمی 6 نفر از فرزندان شاهد این دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته همچنین، پنج نفر نیروی انسانی مورد نیاز با اخذ مجوزهای لازم از طریق برگزاری  آزمون  استخدام پیمانی جذب شده اند.

مدیریت منابع انسانی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز، 21 نفر از نیروهای شرکتی اداری این دانشگاه به قرارداد معین تبدیل وضع یافته و 6 نفر نیرو نیز در قالب قرارداد کارشناسی بکارگیری شده اند.

به گفته وی، در اسفند سال گذشته، 30 نفر از کارکنان واجد شرایط این دانشگاه، جهت شرکت در آزمون استخدامی تبدیل وضع  به پیمانی به استانداری اصفهان معرفی گردیده اند.

در دانشگاه کاشان، 153 کارمند به صورت رسمی و پیمانی و 410 نفر نیز نیروی قراردادی و شرکتی مشغول به فعالیت هستند.