دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده شهدای سوم خرداد دیدار کردند

۰۸ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۳:۱۰ کد : ۱۸۳۷ اخبار دانشگاه
به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده دو شهید این دوران، شهید چاپی و شهید غلامعلی امانی پور دیدار کردند.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان، هدف از این دیدار را تجدید بیعت با آرمان های شهدا و ارج نهادن به مقام آنها دانست و گفت: امروز شهیدان حق بزرگی بر گردن ما دارند و احترام به خانواده های آنها وظیفه همه به خصوص دانشگاهیان است.

حجت الاسلام  شیخ زاده اظهار داشت: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی ما هستند و بر این اساس همه ما باید ادامه دهنده راه این عزیزان در راستای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران باشیم.

وی توجه جوانان و نوجوانان را به پیام شهدا در راستای حفظ انقلاب و ایجاد امنیت در جامعه مورد تاکید قرار داد و افزود: جوانان بایستی ازخودگذشتگی، ایثار و فداکاری شهدا را سرلوحه و الگوی کار خود قرار دهند.

به گفته وی، تلاش برای ادامه راه این عزیزان و حفظ انقلاب اسلامی وظیفه تک تک مسلمانان است و همه ما باید در این راستا عمل کنیم.

در پایان این دیدار نیز خانواده های این شهیدان به ذکر پاره ای از خاطرات و وصیت نامه فرزندان خود پرداختند.