پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت هفته بسیج

۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۸۳۳۱ اخبار دانشگاه

تا بسیج هست، نظام اسلامی و جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد؛ این یک رکن اساسی است.حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای

پنجم آذرماه یکی از درخشان‌ترین برگ‌های زرین انقلاب شکوهمند اسلامی و یادآور شجاعت، ایثار و مقاومت و دفاع جانانه بسیجیان سلحشوری است که با ایثار و مقاومت خود عزت و آزادگی همیشگی را برای ملت ما به ارمغان آوردند.

امروز تولید دستاوردهای علمی و ارتقاء توانمندی‌‌های دفاعی ایران اسلامی به دست متخصصان، دانشمندان و اساتید بسیجی کشور انجام می یابد و این تبلور فرهنگ بسیج در بین اساتید و دانشجویان است که پرتو آن در هر نقطه از این سرزمین خودنمایی می‌کند.

اقتدار و همت بسیجیان عزیز در طول هشت سال جنگ تحمیلی که سرافرازانه از میهن اسلامی در برابر متجاوزان دفاع کرده و با تداوم این مسیر، انقلاب را از گزند بدخواهان در امان نگه داشته اند بر کسی پوشیده نیست و امروز نیز اساتید و دانشجویان بسیجی پیشتاز حرکت پرشتاب علمی جمهوری اسلامی ایران هستند و تخصص و تعهد آنان در تولید علم و توسعه مرزهای دانش، تضمینی برای آینده پرافتخار کشور است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و 5 آذرماه سالروز تأسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص دانشگاهی به خصوص اساتید محترم، کارمندان بزرگوار و دانشجویان فهیم دانشگاه  کاشان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سربلندی و تداوم توفیق را مسئلت می‌نمایم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان