برگزاری کلاسهای مربیگری درجه 3 والیبال و هندبال در دانشگاه کاشان

۰۷ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۵۱ کد : ۱۸۳۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری دو دوره کلاس مربیگری درجه 3 والیبال و هندبال ویژه برادران در سالن تربیت بدنی این دانشگاه خبر داد.
 مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری دو دوره کلاس مربیگری درجه 3 والیبال و هندبال ویژه برادران در سالن  تربیت بدنی این دانشگاه خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت: این دوره از کلاس ها، با هدف ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان تربیت بدنی حضور  35 نفر از  دانشجویان  از اول خرداد ماه آغاز و به مدت 5 روز ادامه داشت.

وی ادامه داد : کلاس مربیگری والیبال با حضور محمد صادق پشنگ مربی اسبق تیم ملی و از مدرسان فدراسیون والیبال برگزار شد.

وی همچنین مدرس کلاس مربیگری هندبال را آقای رسول کشانی مربی اسبق تیم ملی هندبال و از مدرسان فدراسیون عنوان کرد.

گفتنی است دوره های مربیگری هندبال و والیبال روز جمعه 5 خرداد ماه با انجام آزمون عملی و تئوری به پایان رسید.