پیام سرپرست دانشگاه کاشان به مناسبت فتح خرمشهر

۰۳ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۲ کد : ۱۸۲۸ اخبار دانشگاه
سوم خرداد یادآور حماسه جاودانی است که دلیر مردان سرزمین ایران پس از 575 روز اسارت، خونین شهر را به دامان پاک ایران اسلامی بازگرداندند و خرمشهر را تا ابد با خون گلگون کفنان رزمندگان بیمه کردند.

سوم خرداد و حماسه آزادسازی خرمشهر، تجلی اوج خداباوری، بصیرت و ولایتمداری و غرور ملی ایرانیان و نماد ایثار، استقامت، پایداری، همبستگی و دلاور مردی های رزمندگان دوران دفاع مقدس است.

صحنه های حماسه آفرینی و جانفشانی رزمندگان اسلام در عملیات فتح خرمشهر بهترین الگو برای آزادگی و مقاومت در مقابل دشمنان و پاک کردن خاک وطن از وجود متجاوزین است.

همانطور که تاکنون نیروهای مسلح و فرزندان این مرز و بوم تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب با هوشیاری توطئه های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی را نقش برآب کرده اند امروز نیز در سایه بصیرت، حامی بصیر ولایت هستند.

امروز دانشگاهیان دانشگاه کاشان به عنوان خادمان نظام جمهوری اسلامی با توجه به تحریم ها و تهدیدات دشمنان، شعار رهبر معظم انقلاب به سال "تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی" را گوش فرا داده و با عزمی راسخ با جهاد علمی، نشاط و پرتلاش، در مسیر دفاع از ارزش ها و آرمان های شهدای گرانقدر، برای تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی می کوشند واستکبار جهانی و ایادی دست نشانده آن باید بدانند که ملت رشید ایران در سایه وحدت و همدلی چون دژی استوار در برابر زیاده خواهی های آنان ایستادگی می کند.

دکتر عباس کتابی
سرپرست دانشگاه کاشان