شماره دوم ژورنال ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان منتشر شد

۰۲ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۳:۴۱ کد : ۱۸۲۲ اخبار دانشگاه
شماره دوم دو فصلنامه “Iranian Journal of Mathematical Chemistry” دانشکده ریاضی دانشگاه کاشان انتشار یافت.

سردبیر این مجله تخصصی و عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان افزود: دراین مجله 13 عنوان مقاله علمی از اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها در 132 صفحه ارائه شده است.

پروفسور سیدعلی رضا اشرفی اظهار داشت: در این مجله همچنین مقالاتی از اساتید منتخب علمی از دانشگاه های کشورهای خارجی به چاپ رسیده است.

وی یادآور شد: این مجله بر اساس تفاهم نامه همکاری که با دانشگاه های قم، تربیت مدرس، یزد، شهرکرد، مالک اشتر، شهید رجایی منعقد شده است انتشار می یابد.

پروفسور اشرفی افزود: این فصلنامه آماده پذیرش مقالات علمی اساتید و دانشجویان با موضوعات ریاضی و شیمی می باشد.

به گفته وی، علاقمندان جهت ارسال مقالت می توانند به سایت http://ijmc.kashanu.ac.irمراجعه کنند.

دکتر بهنام بازیگران مدیر مسئول و خانم مرضیه پوربابایی مدیر اجرایی این دو فصلنامه را بر عهده دارند.

لازم به ذکر است این مجله مجوز علمی- پژوهشی را در تاریخ 30/11/89 در نامه به شماره 96529/11/89 از کمیسیون نشریات کشور اخذ نموده است.