اطلاعیه شماره ۶ ثبت نام: زمان ثبت نام و شروع کلاس های درسی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

۲۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۸۲۱۱ اطلاعیه ها

اخبار و رویدادهای دانشگاه کاشان را می توانید در کلیه پیام رسان ها به آدرس uniofkashan@  دنبال کنید

لینک مربوط به راهنمایی پذیرفته شدگان سال 1400 دانشگاه کاشان (پرسش و پاسخ در خصوص فرایند ثبت نام و نحوه برگزاری کلاسها)

ضمن تبریک به تمامی پذیرفته­ شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه کاشان، بدین­وسیله به اطلاع می­رساند پورتال ثبت­ نام غیر حضوری جهت بارگذاری مدارک و تکمیل فرایند و دریافت رسید، به آدرس https://register.kashanu.ac.ir  از ساعت 12 روز شنبه 1/ 8/ 1400 باز، و حداکثر تا پایان روز دوشنبه 3/ 8/ 1400 فعال می­باشد.

لازم به ذکر است انتخاب واحد این دسته از دانشجویان توسط دانشکده­ ها و پژوهشکده ­های مرتبط انجام می­شود و کلاس­ها به صورت غیر حضوری از روز شنبه 8/ 8/ 1400 مطابق برنامه­ ریزی اعلام شده توسط گروه آموزشی آغاز خواهد شد. بدیهی است امکان استفاده از سامانه آموزش مجازی برای دانشجویی فراهم می­شود  که ثبت نام خود را تکمیل و رسید آن را دریافت کرده باشد.

با آرزوی توفیق الهی

مریم ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۲
با سلام،میخواستم بپرسم امکان خوابگاه متاهلی مقطع ارشد در این دانشگاه وجود داره؟
وحید ۰۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۷
چرا سایت ثبت نام ارشد فعال نمیشه گفتن از ساعت 12 یکم آبانماه سایت باز میشه
زهرا ۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۴
سلام وقتتون بخیر من مدارکمو اسکن کردم و فرستادم ولی برام زده عدم تایید باید چیکار کنم لطفا زمان ثبت نام رو تمدید کنید باتشکر
پاسخ مدیر سایت ۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۲

مدتی طول میکشه تا توسط کارشناسان تایید شود.

سید حسن حسینی ۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰
در پورتال قسمت بارگزاری مدارک هرچی تلاش میکنم صفحه لود نمیشه