انتخاب تیم دانشجویی برای اعزام به مسابقه نشان برتر-شبکه دوم

۰۲ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۸۲۱ اطلاعیه ها
انتخاب تیم دانشجویی برای اعزام به مسابقه نشان برتر-شبکه دوم

دانشگاه کاشان در نظر دارد جهت اعزام یک تیم دانشجویی به مسابقه نشان برتر( شبکه دوم صدا و سیما) تعداد پنج نفر دانشجوی زبده در فعالیتهای ورزشی و آمادگی جسمانی را انتخاب کند، لذا از دانشجویان پسر متقاضی برای حضور در این تیم تقاضا می شود بعد از مطالعه دقیق متن زیر نسبت به ثبت نام خود برای حضور در تیم دانشگاه اقدام کنند:

1- با توجه به تمرکز این مسابقه بر روی آمادگی جسمانی و آشنایی با ورزشهای هوازی در صورتی که دارای شرایط مطلوبی هستید، ثبت نام کنید.

2- با توجه به برگزاری این مسابقه در بازه زمانی 15 الی 20 خرداد ماه سال جاری و تداخل آن با ایام فرجه امتحانات پایان ترم، دانشجویان جهت ثبت نام این مسئله را مدنظر داشته باشند.

3- از بین ثبت نام شوندگان دانشجویانی که شرایط حضور در مسابقه را دارند، شناسایی و برای انجام تست نهایی از آنان به صورت تلفنی دعوت بعمل خواهد آمد.

4- ملاک انتخاب ثبت نام در سایت و تست آمادگی جسمانی خواهد بود و ثبت نام حضوری یا تلفنی مورد قبول نمی باشد.

5- محل برگزاری این مسابقات در شهر تهران و با حضور 64 تیم از دانشگاههای سراسر کشور خواهد بود.

6- مهلت ثبت نام تا تاریخ 5 خرداد بوده و در هیچ صورت تمدید نخواهد شد.
برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.