آموزش و پرورش و آموزش عالی دو خانواده با یک رسالت

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۳ کد : ۱۸۲۰۰ اخبار دانشگاه

ورودی های دانشگاه ها، دانش آموزانی هستند که امروز در آموزش و پرورش اند و هرچه این دو نهاد با همراستایی و هم هدفی فرآیند علم آموزی، معرفت جویی و کمال خواهی فرزندان امروز را بسترسازی و زمینه سازی کنند، سیادت و سعادت فردای جامعه، شدنی تر و ماندنی تر می گردد.
حسین مقنی رئیس آموزش و پرورش کاشان به همراه جمعی از مسئولان این اداره با حضور در دفتر سرپرست دانشگاه کاشان،  با تبریک انتصاب دکتر عباس کتابی، عزم و آمادگی خود را برای همکاری های فی مابین اعلام کردند.
شایان ذکر است پیش از این اقداماتی از قبیل انعقاد تفاهم‌نامه‌های فی مابین، راه‌اندازی دبیرخانه مشترک، برگزاری دوره های کارورزی دانشجویان در مدارس، برگزاری سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های مشترک،  همکاری در راستای انتخاب رشته محل تحصیل، مشاوره های تحصیلی، زمینه سازی بهره‌مندی دوجانبه از امکانات، حضور اعضای هیات علمی  در مدارس به مناسبت های مختلف، بازدیدهای مستمر و هفتگی گروههای دانش آموزی از دانشگاه و ...از جمله همکاریهای آموزش و پرورش منطقه با دانشگاه کاشان بوده است.

کلید واژه ها: ارتباط دانشگاه با جامعه همکاری های علمی دانشگاه کاشان آموزش و پرورش