تیم ریاضی دانشگاه کاشان رتبه هشتم مسابقات کشوری را کسب کرد

۰۱ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۰:۵۳ کد : ۱۸۱۷ اخبار دانشگاه
تیم دانشجویی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان در سی و ششمین دوره مسابقات ریاضی کشور به رتبه هشتم دست یافت.
 تیم دانشجویی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان  در سی و ششمین دوره مسابقات ریاضی کشور به رتبه هشتم دست یافت.

مدیر گروه ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان گفت: در این مسابقات که در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان برگزار شد تیم دانشجویی دانشگاه کاشان از بین  42 تیم شرکت کننده حایز این رتبه گردید.

دکتر غلامحسین فتح تبار، با اشاره به اینکه هر تیم متشکل از پنج نفر دانشجو بود، افزود: در تیم دانشگاه کاشان، رضا کابلی مدال نقره، زینب غلامرضایی مدال برنز این دوره مسابقات را کسب کردند.

وی، زهره کریمی، میلاد کشاورزی و نرگس اکبری را از دیگر افراد این تیم برشمرد و اظهار داشت: این دوره مسابقات به مدت پنج روز ادامه داشت.

دکتر فتح تبار سرپرست تیم دانشجویی گروه ریاضی دانشگاه کاشان، دلیل موفقیت این تیم را، برگزاری کلاس های فوق العاده و هماهنگی لازم برای برگزاری این دوره مسابقات ذکر کرد و افزود: با توجه به نزدیکی این تیم به پنج تیم نخست، این دانشگاه در صورت تلاش بیشتر دانشجویان در سال های آینده به مسابقات جهانی راه می یابد.

این دوره از مسابقات از 26 تا 29 اردیبهشت در شهر زنجان برگزار شد.