نمایشگاهی از مجموعه دست بافته های عشایری در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۰۱ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۳:۱۷ کد : ۱۸۱۵ اخبار دانشگاه
نمایشگاهی از مجموعه دست بافته های عشایری ایلیاتی و عشایری سراسر کشور توسط استاد معرفت الله لطفی در نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان اسلامی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه نمونه ای از آثار نفیس و ارزشمند عشایر که عموماً دارای ارزش موزه ای و نفیس است، ارائه شده است.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: در این نمایشگاه بیش از یکصد اثر از هنرهای سنتی و صنایع دستی عشایر ایران در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.

وی، جاجیم، کیف، فرش، پارچه دستباف، گلیم سوزنی و تابلو فرش را از جمله آثار ارایه شده در این نمایشگاه برشمرد.

دکتر عمرانی پور، هدف از برپایی نمایشگاه دست بافته های ایرانی را معرفی گره ها و دست بافته های فراموش شده و ناشناخته ایران عنوان کرد و گفت: برپایی این نمایشگاه گام موثر و مثبتی در راه فرهنگ سازی و نهادینه کردن محصولات صنایع دستی ایران بعنوان نمادی از فرهنگ، تمدن ،سنن و آداب و رسوم ایرانیان است که حفظ و اشاعه آن به نسل های آینده ضروری است.

این نمایشگاه تا دهم خردادماه برای بازدید علاقمندان در دانشگاه کاشان دایر است.