کسب مقام سوم تیم تکواندوی دانشگاه کاشان در مسابقات انتخابی کاشان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۲۲:۳۲ کد : ۱۸۱۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم تکواندوی دانشجویان پسر این دانشگاه، در مسابقات انتخابی جوانان – بزرگسالان شهرستان کاشان مقام سوم را به خود اختصاص داد.

سعید حلاج باشی افزود: این دوره از مسابقات با حضور 15 تیم از کاشان در بیست و نهم ماه جاری به میزبانی هیئت تکواندوی شهرستان کاشان برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این مسابقات تیم سیلک ملی پوشان مقام اول، تیم سهند ملی پوشان مقام دوم و تیم دانشگاه کاشان حائز رتبه سوم مسابقات شدند.

سعید حلاج باشی خاطر نشان کرد: در تیم دانشجویی دانشگاه کاشان، منصور نادری، مهدی عزتی فر، محمود محمدی، هادی سینایی، حسین رضادخت، مهدی اعرابی، مهرداد نزادی، وحید یبلویی، عباس مینویی، حجت ا.. شفیعی، سیروس حسینی، نوید منزوی و ماشاءاله ولایتی حضور داشتند.