در مراسم یادبود دکتر رضایی عنوان شد: مرگ برای انسان های موحد کمال است

۱۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۸۱۳۵ اخبار دانشگاه

عضو هیات علمی گروه قرآن و حدیث دانشگاه کاشان گفت: مرگ برای انسان های موحد کمال و راه رسیدن به خداست.
دکتر حمیدرضا فهیمی تبار در مراسم یادبود مرحوم دکتر علی اصغر رضایی با حضور خانواده این عضو فقید هیات علمی دانشگاه کاشان برگزار شد ، افزود: انسان  سعی می‌ کند با رسیدن به کمال مطلوب ،خود را با سایر مخلوقات وفق دهد و با مجموعه جهان آفرینش هماهنگ سازد .راه هماهنگ شدن با نظام پیوسته جهان، در سیر به سوی کمال مطلوب، کسب فضایل اخلاقی است.
وی ابراز محبت آحاد مردم و دانشگاهیان به دکتر رضایی را نشان از شخصیت این مرحوم دانست و اظهار داشت: شخصیت که مجموعه ای از رفتارهای جوارحی است توسط خود افراد ساخته می شود.
دکتر فهیمی تبار با اشاره به اینکه فکر، سازنده شخصیت ماست افزود: یکی از ابعاد فکری انسان آرزوهاست و آرزو ها هم نشانه شخصیت افراد است و هم شخصیت افراد را می سازد.
عضو هیات علمی گروه قرآن و حدیث دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: کمالات انسان در دنیا مقدّمه رسیدن به کمال در آخرت است که کمال نهایی است .