اعلام جزئیات مراسم عمومی هفته پژوهش

۱۸ آذر ۱۳۸۵ | ۱۴:۴۳ کد : ۱۸۱ اخبار دانشگاه
مراسم عمومی هفته پژوهش روز یکشنبه مورخ ۲۶/۹/۸۵ ساعت ۹:۳۰ صبح در تالار آزادی دانشگاه برگزار می شود. اهم برنامه ها به شرح ذیل خواهد بود: سخنرانی ریاست محترم دانشگاه سخنرانی مدیر کل محترم امور پژوهشی و برنامه ریزی وزارت علوم با عنوان «وضعیت پژوهش کشور و دانشگاهها» ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه کاشان توسط معاون پژوهشی تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه از اساتید محترم و دانشجویان گرامی دعوت می شود با حضور خویش زینت بخش این مجلس باشند. مصطفی زاهدی فر معاون پژوهشی

مراسم عمومی هفته پژوهش روز یکشنبه مورخ 26/9/85 ساعت 9:30 صبح در تالار آزادی دانشگاه برگزار می شود.

اهم برنامه ها به شرح ذیل خواهد بود:

اهم برنامه ها به شرح ذیل خواهد بود:

سخنرانی ریاست محترم دانشگاه

ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه کاشان توسط معاون پژوهشی