چهارمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی در دانشگاه کاشان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۸۰۴ اخبار دانشگاه
چهارمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی ACM با انتخاب تیم های برتردر دانشگاه کاشان پایان یافت.
 چهارمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی ACM با انتخاب تیم های برتردر دانشگاه کاشان پایان یافت.

دبیر اجرایی این مسابقات گفت: این دوره از مسابقات که با حضور 33 تیم از دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد پس از یک روز رقابت، تیم دانشگاه فردوسی مشهد به مقام نخست دست یافت.

سلمان گلی اظهار داشت: تیم های دانشگاه امیر کبیر تهران و دانشگاه صنعتی اصفهان به ترتیب مقام های دوم تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

وی افزود: در این دوره از مسابقات 99 نفر ازدانشجویان دانشگاههای  9 استان کشور شرکت کرده بودند.

وی، با اشاره به اینکه در این مسابقات شش تیم از دانشگاههای آزاد و 27 تیم نیز از دانشگاههای دولتی حضور داشتند خاطر نشان کرد: 5 داور قضاوت برگزاری این دوره از مسابقات را بر عهده داشتند.

گلی، هدف از برگزاری این مسابقات را افزایش سطح علمی و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان ذکر کرد و افزود: برگزاری این مسابقات فرصت مناسبی برای بروز تواناییها وخلاقیت دانشجویان و کشف استعداد های آنها است.