معاون دانشجویی وزارت علوم: دانشگاه کاشان آبروی وزارت علوم را در سازندگی حفظ کرده است

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۲۱:۱۳ کد : ۱۷۹۳ اخبار دانشگاه
معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه کاشان آبروی وزارت علوم را در سازندگی حفظ کرده است.

دکتر محمود ملا باشی، در حاشیه افتتاح خوابگاه حاج مجید راهب در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر، دانشگاه کاشان را در بین دانشگاه های دیگر حایز اهمیت دانست و افزود: دانشگاه کاشان  در بین 110 دانشگاه کشور با جذب خیرین و توسعه فضاهای علمی، آموزشی، خدماتی و رفاهی نقش به سزایی  درسازندگی  و شکوفایی در دولت نهم و دهم داشته است.

وی، به پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر دانشگاه کاشان اشاره کرد و اظهار داشت: این پژوهشکده منحصر به فرد در کشور و یکی از کانون های تولید ملی است.

رییس سازمان امور دانشجویان کشور خاطر نشان کرد: این پژوهشکده  گامی هدفمند در رونق و توسعه تولید ملی و پرچم افتخاری برای کشور است.

وی،  از پژوهشگران این پژوهشکده خواست تا  دستاوردهای جدید پژوهشی خود را  با سرعت هر چه تمامتر ارائه کنند.

دکتر ملاباشی یادآورشد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز حمایت خود را برای ارتقاء و رونق این پژوهشکده اعلام می دارد.

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نقش خیرین را در حمایت و همراهی دولت حایز اهمیت دانست و  گفت: خیرین تولید کنندگان عظیم و صنعتگران  نمونه کشور و مایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی هستند.

دکتر محمود ملا باشی، با اشاره به اینکه حرکت عظیم خیرین،  نمونه ای از حکومت مردمسالاری دینی است افزود: این حرکت های خودجوش خیرین در توسعه فضاهای آموزشی، یاریگر دولت در ارتقاء سطح علمی، آموزشی و فرهنگی جامعه هستند.