استاد دانشگاه باید درد آشنا و مشکل گشای مردم باشد

رییس هیات مدیره بنیاد حامیان داشگاه کاشان  در مراسم اختتامیه هفته دستاوردهای دانشگاه کاشان  گفت: دانشگاه هنوز نتوانسته در ایجاد «دانشگاه جامعه محور» به رسالت خود عمل کند .

دکتر حمیدرضا فهیمی‌تبار افزود: نوع روحیه برخی از دانشگاهیان به آنان اجازه نداده است که با مردم نشست و برخاست کنند.
وی با تبیین مشکلات جامع محوری دانشگاه تصریح کرد  بخشی از موانع قانونی و برخی هم به موانع خارج دانشگاه برمی‌گردد.
فهیمی‌تبار شعار دانشگاه جامع محور را به معنای دانشگاه تربیت کننده نیروی انسانی پژوهشگر و محقق کشور همراه با  توجه به جامعه و نیازمندی‌های آن دانست و گفت: در  کرونا استادان دانشگاه برای رفغ این مشکل باید از هیج کوششی ذریغ نکنند و تمام توان خود را برای رفع مسایل  جامعه و آسیب هایی که گریبانگیر مردم جامعه شده است ، به کار گیرند.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامعه محور  یعنی دانشگاهی مورد انتظار ،  مشکل گشا و دردآشنای مردم ،  افزود: متاسفانه بسیاری از اساتید ما تنها در پشت میزها نشسته اند و نتوانسته اند با محیط بیرون و  جامعه ارتباط برقرار  و درد ها و مشکلات مردم  را شاسایی کنند تا بتوانند راه حلی برای آن ها بیابند.

وی مهمترین راهکارهای تحقق دانشگاه جامعه محوری دانشگاه را در موارد زیر بر شمردند:
خروج مدیران مراکز علمی از زیست روزمرگی
 منوط کردن ارتقاء های اساتید به طرح ها و اقدامات مرتبط با  ارتباط با جامعه و حل مشکل و نیازهای مردم
 نقد منصفانه مدیریت شهری،
 برگزاری نشست های علمی با صنعت

وی افزود:  سمن ها می توانند این جاده ناهموار را هموار کنند و ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه رابا مردم و جامعه فراهم سازند.