شهردار کاشان: حل مسائل شهری با بهره مندی از دانش دانشگاهیان مرتفع می شود

شهردار کاشان گفت مسائل و موضوعات و مشکلات زیادی گریبانگیر شهر کاشان است که با  بهره مندی از دانش و همکاری دانشگاه باید مرتفع شود.

دکتر سعید ابریشمی راد در مراسم اختتامیه هفته دستاوردها و افتخارات دانشگاه کاشان،   جامعه محور ی را مهمترین رویکرد دانشگاه کاشان عنوان کرد و افزود: در حوزه مدیریت شهری،  دانشگاه ها  پتانسیل مهمی هستند که باید با ارتباط هر جه بیشتر دانشگاه با جامعه بتوان مشکلات شهری را حل کرد.

وی هدف از راه اندازی فرهنگسرای دانش را محفلی برای  گردهمایی جامعه علمی و اساتید با مردم و انجمن های مختلف عنوان و اظهار امیدواری کرد: با برنامه های مختلف بتوان موضوعات  شهری را  با دانش و درایت  حل کرد .

وی خدمت به خلق را بسیار مهم دانست و افزود: متاسفانه امروز خدمت ارزش محسوب نمی شود و قدرت و ثروت ارزش هستند.

شهردار کاشان صداقت را مهمترین کلید موفقیت در عرصه خدمت عنوان کرد و اظهار داشت: بایستی به گونه ای رفتار شود که همه،  ما را باور داشته باشند و صداقت در گفتار در بین مسئولین و جامعه  نهادینه شود.

در پایان این مراسم از استادان و کارکنانی که در افتخارات و دستاوردهای دانشگاه نقش داشتند تجلیل شد.