محموله ارزی 60 هزار یورویی تحویل دانشگاه کاشان شد

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۷۹۱ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، از تحویل محموله 60 هزار یورویی تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده از مرحله دوم وام ارزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده افزود: این تجهیزات مربوط به آزمایشگاه مهندسی شیمی این دانشگاه است.

وی، با اشاره به اینکه این تجهیزات دومین محموله ارزی است که در سال جاری وارد این دانشگاه می شود اظهار داشت: درهفته گذشته نیز محموله 280 هزار یورویی تجهیزات آزمایشگاهی تحویل این دانشگاه شد.

به گفته وی، تاکنون دوازده محموله از بیست مورد تجهیزات خریداری شده مرحله دوم وام ارزی تحویل این دانشگاه شده که بقیه کالاها نیز عملیات ترخیص آن انجام و به زودی ارائه می شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: این دانشگاه در خرید تجهیزات مرحله دوم وام ارزی جز موفق ترین دانشگاه های کشور بوده است.

دکتر منعم زاده خاطر نشان کرد: ورود این تجهیزات آزمایشگاهی، امکان ارتقاء رشته های مختلف تحصیلی و توسعه سطع علمی و آموزشی دانشجویان این دانشگاه را فراهم می کند.