پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت عضو سابق هیات علمی دانشگاه کاشان

۰۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۷۸۷۴ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه
پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت عضو سابق  هیات علمی دانشگاه کاشان

خانواده محترم فرزانگان
اساتید و همکاران دانشگاهی

خبر درگذشت استاد فرهیخته و محجوب، دکتر اکبر فرزانگان واصل و موجب تألم و تاثر شد .

این استاد ارجمند بیش از یک دهه ، در دانشگاه کاشان به عنوان عضو هیات علمی در گروه معدن منشأ خدمات ماندگاری بودند و در پرورش شاگردان  و تتبعات علمی و تحقیقی و میدانی همراه با حسن خلق و سلوک رفتاری ، نمونه ای از یک انسان شریف و تاثیر گذار را پیش روی همگان ترسیم کرده بودند .

اینجانب به نوبه خود، غم جانگداز هجرت این استاد وارسته  را که پس از سالها تحمل رنج بیماری به میهمانی پروردگار شتافت ، به خانواده محترم ، جامعه علمی کشور . اساتید و همکاران ، به ویژه اساتید  دانشکده های مهندسی و گروههای معدن دانشگاه های کاشان و تهران تسلیت عرض می نمایم .

برای روح بلند دکتر فرزانگان همنشینی با پاکان عالم و برای خانواده و همه غمدیدگان شکیبایی و اجر مسئلت دارم .

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان