اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان برای رویکردهای توسعه استان اصفهان راهکار می دهند

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۱۷ کد : ۱۷۸۳۹ اخبار دانشگاه

نخستین کنگره "استان اصفهان و توسعه ملی، چالش ها و فرصت های پیش رو"  با  همکاری دانشگاه های استان از جمله دانشگاه کاشان به صورت مجازی برگزار می شود.

در این نشست  دکتر حسین خراسانی زاده  و خانم دکتر قاسمیه اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان  در خصوص "مطالعه تاثیر ادامه بهره‌برداری های گسترده از سفره آب زیرزمینی دشت ممنوعه کاشان بر کیفیت آب باقیمانده" سخنرانی خواهند نمود.

کنگره استان اصفهان و توسعه ملی، چالش ها و فرصت های پیش رو از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیرماه جاری با همکاری دانشگاه های استان اصفهان از جمله دانشگاه کاشان به آدرس https://isfrnd.ir برگزار می شود.

در این کنگره علمی دکتر خراسانی زاده و آقای دکتر روح الله میرزایی  به عنوان اعضای کمیته آب و محیط زیست انتخاب شده اند.

کنگره استان اصفهان و توسعه ملی، چالش ها و فرصت های پیش رو با هدف، ایجاد شبکه‌‌ای منسجم از دانشمندان، هنرمندان، مدیران، خیرین و فناوران استان در جهت هم‌افزایی برای توسعه ملی، به‌کارگیری توان اصفهانی‌های خارج از کشور در جهت تعمیق علایق ملی و حمایت از ظرفیت‌های موجود استان، فراهم‌سازی مستندات پشتیبان در جهت شناساندن ظرفیت‌های اصفهان در تهیه اسناد توسعه ملی، توجه به چالش‌های موجود در استان و استفاده از تجارب گذشته در جهت پرهیز از تکرار مشکلات در سایر استان‌ها، توجه به چالش‌های و بحث در مورد محورها‌ی توسعه استان در آینده، معرفی نخبگان و افراد برجسته استان اصفهان و حمایت از آن‌ها، ایجاد همبستگی میان نخبگان استان به دور از سلایق و نگرش‌های فردی و گروهی، حمایت از ظرفیت‌ها و پتاسیل‌های ویژه استان اصفهان هم‌راستا با توسعه ملی، استفاده از ایده‌ها، دانش و تفکرات نسل جوان در جهت بهبود وضعیت استان و توسعه کشور، نگاه به آینده و تعیین محورهای جدید اثرگذار بر توسعه ملی با توجه به قابلیت‌های استان، ایجاد سازوکارهای مناسب جهت جذب نخبگان بومی و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها،ایجاد یکپارچگی در کل استان و ارائه ظرفیت‌های ویژه تمام شهرستان‌ها و به‌کارگیری قابلیت‌های فرهنگی استان در جهت وحدت ملی برگزار می شود.