دانشگاه کاشان همیار دانشگاه علوم پزشکی در طرح واکسیناسیون

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۱۴ کد : ۱۷۸۱۷ اخبار دانشگاه

تربیت بدنی دانشگاه کاشان همیار دانشگاه علوم پزشکی در طرح واکسیناسیون ملی کشور شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان در این خصوص گفت: مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه کاشان که در متراژ حدود 1100 متر می باشد بعنوان یکی از مرکز واکسیناسیون در کاشان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است.

سعید حلاج باشی با بیان اینکه در این مرکز حدود یک چهارم از شهروندان کاشانی واکسینه خواهند شد،  اظهار داشت:  این اقدام  در راستای کمک به طرح واکسیناسیون  می باشد و از طرفی مقرر شده با برگزاری نمایشگاهی از فعالیت های مرتبط با تندرستی و ورزش که قرار است  در آینده در این مرکز انجام شود مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه کاشان به شهروندان معرفی شود.

این ساختمان اخیرا  توسط خیر ارجمند مهندس حسین لاجوردی به نام حاجیه خانم صدیقه شهابیان تکمیل و آماده بهره برداری شده است.