برگزاری چهارمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی دانشجویی در دانشگاه کاشان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۷۸۱ اخبار دانشگاه
برگزاری چهارمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی دانشجویی در دانشگاه کاشان

چهارمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی  ACMدر سطح ملی در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

مسئول برگزاری این دوره از مسابقات گفت: در این مسابقات 35 تیم سه نفره از دانشگاه های سراسر کشور حضور دارند.

مسعود حاج هادیان، گروه های شرکت کننده در این دوره مسابقات را دانشجویان رشته های کامپیوتر، علوم کامپیوتر و ریاضی ذکر کرد و اظهار داشت: این دانشجویان به مدت یک روز در مسابقات  برنامه نویسی به رقابت می پردازند.

وی، با اشاره به اینکه این مسابقات در سال گذشته زیر انجمن علمی کامپیوتر این دانشگاه برگزار شد افزود: مسابقات امسال زیر نظر پژوهشکده دانشجویی و دبیرخانه ACM برگزار می شود و به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است مهندس یوسفان دبیر علمی و مهندس گلی دبیر اجرایی این مسابقات را بر عهده دارند.

این دوره از مسابقات در روز 28 اردیبهشت ماه در دانشگاه کاشان برگزار می شود.