برگزاری ترم تابستانی در دانشکده مجازی دانشگاه کاشان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۲ کد : ۱۷۸۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده مجازی دانشگاه کاشان، از برگزاری ترم تابستانی 91-90 به صورت مجازی در این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشکده مجازی دانشگاه کاشان، از برگزاری ترم تابستانی 91-90 به صورت مجازی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سعید سلطان محمدی گفت: برای ترم تابستانی امسال 75 واحد درسی برای دانشجویان کلیه رشته ها ارائه خواهد شد.

وی، ریاضی 1و 2، فیزیک 1و 2، معادلات دیفرانسیل، فارسی، زبان عمومی، روش تحقیق نظری، مقدمات روش تحقیق در علوم تربیتی، آمار و احتمال مهندسی، بهداشت و تنظیم خانواده را از جمله دروس ارائه شده برای ترم تابستانی دانشکده مجازی این دانشگاه برشمرد.

به گفته وی، در این دانشکده برای ترم تابستان دروس محاسسبات عددی، مبانی کامپیوتر، شیمی عمومی، ریاضی مهندسی و مدار الکتریکی نیز ارائه خواهد شد.

وی، با اشاره به اینکه فعالیت این دانشکده با برگزاری ترم تابستانی به صورت مجازی آغاز شده است افزود: این دانشکده پس از برگزاری سه دوره موفق ترم تابستانی در تلاش است تا از سال آینده اقدام به جذب دانشجو در سیستم آموزش مجازی نماید.

دکتر سلطان محمدی، شروع ثبت نام ترم تابستانی امسال را 20 خرداد تا 9 تیرماه عنوان کرد و اضافه نمود: ترم تابستان دهم تیرماه آغاز و تا بیست و هفتم مردادماه ادامه خواهد داشت.