اجرای طرح سفیران بصیرت گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان برای انتخاب آگاهانه

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۷۷۵۶ اخبار دانشگاه

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان از اجرای اردوی جهادی سفیران بصیرت در  روستاهای سده در بخش برزک کاشان خبر داد.

جواد پور پیرعلی افزود: با توجه به تاکیدات و منویات مقام  معظم رهبری در راستای تحقق به حق و شناخت راه درست  و انتخاب آگاهانه ، اردوی جهادی دوروزه سفیران بصیرت با حضور 10 نفر از دانشجویان خواهر و برادر بسیجی این دانشگاه در روستاهای پنداس، تجره، آزران، سده، ورکان،  ویدوج و ویدوجا بخش برزک کاشان اجرا شد.

وی به طرح میدانی خانه به خانه و در بین عموم روستائیان دراین اردوی دو روزه  اشاره کرد و اظهار داشت: دراین اردو وصیت نامه سردار سلیمانی در خصوص انتخابات و کرسی آزاد اندیشی تهیه و نشست روشنگری با همکاری پایگاه بسیج روستایی برگزار شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این طرح با هدف تحقق فرمایش  مقام معظم رهبری بر نهضت روشنگری و بصیرت افزایی برای حضور پر شور و گسترده آحاد مردم در انتخابات اجرا شد.