آیت ا... نمازی: تاسیس پردیس خواهران اقدامی مطابق اصول اسلامی در دارالمومنین کاشان است.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۷۷۵ اخبار دانشگاه
به منظور بهره گیری از راهنمایی ها و رهنمودهای نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در خصوص تاسیس پردیس خواهران دانشگاه کاشان سرپرست دانشگاه کاشان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و رییس پردیس خواهران با آیت الله نمازی دیدار کردند.

در این دیدار آیت الله نمازی ضمن ابراز خشنودی و تاکید بر اهمیت این اقدام ارزشمند اظهار داشتند: لازم است این مرکز نوپا با دقت و ظرافت مهندسی شود و همه ملاحظات و شرایط و ضوابط حضور دانشجویان به طور شفاف و منطبق با اصول ارزشی و هماهنگ با فرهنگ اصیل و مذهبی دارالمؤمنین کاشان طراحی شود.

امام جمعه کاشان افزود: مسلما انجام این کار مهم سختی های خاص خودش را دارد ولی خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: "من جاهد فینا فنهدینا سبلنا" هر کس در راه ما تلاش کند ما کمکش می کنیم و  راه تعالی را به او نشان می دهیم.

نماینده ولی فقیه در کاشان تاکید کردند: برای ارتقای سطح فعالیت های این مرکز، قبل از انجام کار لازم است آموزش های مدیریتی مورد توجه قرار گیرد و از تجربه مراکزی همچون جامعه الزهرا قم بهره گیری شود.

وی همچنین پیشنهاد کرد رشته مطالعات خانواده در این پردیس راه اندازی و در آن سر فصل هایی منطبق با جامعه و خانواده دینی و هماهنگ با فرهنگ ایرانی تدریس گردد.