برگزاری نشست فقه سیاسی در دانشگاه کاشان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۴ کد : ۱۷۷۴ اخبار دانشگاه
نهمین نشست فقه سیاسی با حضور آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در جمع استادان دانشگاه کاشان، با ذکر چکیده ای از مباحث مطرح شده نشست های قبل، روایاتی را از امام رضا(ع) در خصوص منزلت و ویژگیهای امام بیان داشت.

آیت الله عبدالنبی نمازی، امامت را ریشه اسلام دانست و افزود: به وسیله امام، احکام الهی اقامه می شود.

وی، با اشاره به روایات امام رضا (ع) اظهار داشت: حدود الهی به وسیله امام امضاء می شود و مرزهای اسلام به وسیله امام حفظ می شود.

وی خاطر نشان کرد: بر طبق بیانات ایشان، امام شخصیتی است که احدی به مقام او نمی تواند نزدیک شود و بدلی برای او یافت نمی شود و مثالی برای او نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امام امین خدا در زمین و حجت خدا بربندگان است.

آیت الله نمازی افزود: بر طبق این روایات، امام ماهی است فروزنده، چراغی روشن، نوری ساطع و ستاره ای هدایتگر در ظلمت شب هاست.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان یادآورشد: امام شخصیتی است که عقل ها در وجود او متحیر می شود و بزرگان در مقابل او احساس کوچکی می کنند.

سری نشست های فقه سیاسی با حضور آیت الله نمازی هر هفته در جمع اساتید روزهای شنبه به همت دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برگزار می شود.