شماره دوم فصلنامه نانو ساختارها پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان منتشر شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۹:۳۱ کد : ۱۷۷۳ اخبار دانشگاه
شماره دوم چهار فصلنامه علمی- پژوهشی “ Journal of Nanostructures” (نانو ساختارها) پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان انتشار یافت.

مدیر مسئول این مجله علمی پژوهشی گفت: دراین مجله 10 عنوان مقاله علمی با موضوعات مختلف نانو از اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها در 89 صفحه ارائه شده است.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: این فصلنامه آماده پذیرش مقالات علمی اساتید و دانشجویان  در ارتباط با نانو می باشد.

به گفته وی علاقمندان جهت اطلاع از نحوه ارسال مقاله و شرایط آن به وب سایت دانشگاه http://jns.kashanu.ac.ir مراجعه نمایند.

پروفسور مسعود صلواتی نیاسر سردبیری و خانم مرضیه پوربابایی مدیر اجرایی این چهار فصلنامه “Journal of Nanostructures”را برعهده دارند.

لازم به ذکر است این مجله، مجوز علمی پژوهشی خود را در تاریخ 13/2/90 درنامه به شماره  18550/11/3/ 90از کمیسیون نشریات کشور اخذ نموده است ودارای نمایه ISC می باشد.