تیم دانشکده مهندسی در مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه کاشان قهرمان شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۷۷۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در مسابقات فوتسال اساتید، تیم دانشکده مهندسی این دانشگاه قهرمان شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در مسابقات فوتسال اساتید، تیم دانشکده مهندسی این دانشگاه قهرمان شد.

سعید حلاج باشی افزود: این دوره از مسابقات، با حضور 4 تیم از اساتید دانشکده های علوم ، دانشکده شیمی، دانشکده علوم انسانی و دانشکده مهندسی برگزار شد.

وی اظهار داشت: تمامی تیم ها در یک گروه به صورت دوره ای در دو دور رفت و برگشت به رقابت پرداختند.

به گفته وی، پس از 12 دیدار انجام شده به ترتیب دانشکده علوم انسانی و دانشکده علوم پایه مقام های دوم وسوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

این دوره از مسابقات به مناسبت ایام دهه فجر از بهمن ماه سال 90 آغاز و در یازدهم اردیبهشت ماه جاری همزمان با روز فرخنده معلم به پایان رسید.

در اختتامیه این مسابقات با حضور ریاست و معاونین دانشگاه جوایزی همراه کاپ و مدال و حکم قهرمانی به تیمهای برتر  اهدا شد.

همچنین دراین برنامه از مقام شامخ استاد با اهداء شاخه گل تقدیر شد.