بدرقه صمیمانه دو همکار بازنشسته حوزه آموزش دانشکده فیزیک دانشگاه

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۷۷۰۶ اخبار دانشگاه

در نشستی صمیمانه با حضور جمعی از اساتید دانشکده‌های ریاضی و فیزیک و کارکنان دانشگاه از زحمات و خدمات سی ساله محمدرضا گندمی مسئول آموزش دانشکده فیزیک و ریاضی و حسین کچوئی کارشناس آموزش این دانشکده قدردانی شد.

در این مراسم صمیمانه اساتید و کارکنان دانشگاه با ذکر خاطراتی ویژگی‌های فردی و حسن انجام وظیفه این همکاران را مورد اشاره قرار دادند.

در این مراسم آقای گندمی توصیه‌های زیر را به عنوان یادگار سی سال خدمت در دانشگاه به دانشگاهیان ارائه کردند:

کاری که انجام می دهیم دوست داشته باشیم و با عشق انجام دهیم.

هیچ انسانی کامل نیست و ممکن الخطاست، اگر موردی بین همکاری پیش آمد رو در رو به او بگویید.

پشت سر هم حرف نزنید که باعث خشم و کدورت و رو برگرداندن از هم شویم.

قاضی همه جا و همه کارها نشویم و به همه مسایل خود را وارد نکنیم.قضاوت زود هنگام در هر موردی که به ما و کار ما مربوط نیست ممکن است نتیجه آن تهمت و یا توهین باشد و این خود باعث بوجود آمدن بداخلاقی ها و دلسردی در روابط بین همکاران می شود.

بیشتر  مسایلی که اتفاق می‌افتد و موجب دلخوری همکاران و مسئولین می‌شود در نتیجه بی‌صبری و کم حوصلگی ماست که باید مقداری صبر و تحمل خود را برای انجام بهتر امور دانشگاه بالاتر ببریم.

همدیگر را دوست داشته باشیم و در کار نظم و انضباط داشته باشیم.

و این را بدانیم که اگر ظلمی، بی‌عدالتی و حق و ناحقی و هر رفتار ناجوانمردانه ای از طرف همکاری و یا مسئولی بوجود آید توسط کائنات مجازات خواهد شد.