حضور دانش آموزان نخبه کاشانی در دانشگاه کاشان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۷۷۰ اخبار دانشگاه
قریب به یک هزار نفر از دانش آموزان ممتاز دوره پیش دانشگاهی (معدل 18 به بالا) دختر وپسر شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به مدت سه روز در دانشگاه کاشان حضور یافتند و با توانمندی ها و پتانسیل های دانشگاه آشنا شدند.

این بازدید با پذیرش دانش آموزان در ساعت 8:30 صبح در دانشگاه و پخش فیلم مستند دیدار به منظور معرفی دانشگاه کاشان در سالن اجتماعات فیض آغاز شد، بعد از قرائت قرآن و سرود ملی ، دکتر عباس کتابی با حضور در جمع دانش آموزان ضمن خیرمقدم، به بیان اهم فعالیتها، توانمندیها، دستاوردها و افتخارات دانشگاه کاشان پرداخت.

برگزاری کارگاه آموزشی روشهای غلبه بر استرس پیش از کنکور توسط دکتر فریبرز صدیق ارفعی، عضو هئیت علمی دانشگاه از دیگر برنامه های این سه روز بود، بعد از پخش کلیپ سرود دانشگاه و فیلم سند چشم انداز دانشگاه، میزگرد معرفی رشته های دانشگاه کاشان با حضور اساتیدی از دانشکده های مختلف ادامه یافت. دکتر علیرضا اشرفی، دکتر امیرحسین رسول نیا، دکتر مصطفی زاهدی فر، دکتر عباس زراعت، دکتر زهره زهرایی، دکتر سعید گلابی، دکتر سیدعبدالمهدی هاشمی و دکتر حمیدرضا محمدی از سخنرانان این بخش بودند.

بعد از اتمام میزگرد معرفی رشته های دانشگاه، دانش آموزان ضمن بازدید عمومی از بخشهای مختلف دانشگاه، به تفکیک رشته های مختلف تجربی، ریاضی و انسانی به بازدید از آزمایشگاهها، کارگاهها و اماکن اختصاصی مربوط به رشته خود پرداختند.

دانش آموزان بعد از ادای فریضه نماز جماعت ظهر و عصر و صرف نهار، در تالار آزادی دانشگاه به تماشای نمایشنامه گمشده آسمان(معرفی غیاث الدین جمشید کاشانی) و سپس نماهنگ مشاهیر کاشان نشستند و حضور در سالنهای ورزشی از قبیل استخر، سالن بدنسازی، سالن تیراندازی و ... پایان بخش این برنامه سه روزه بود.

شایان ذکر است دانش آموزان دختر طی دو روز و دانش آموزان پسر به مدت یک روز در دانشگاه کاشان حضور داشتند.