ازدواج دانشجویی

۲۴ آبان ۱۳۸۵ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۷۷ اخبار دانشگاه
قال رسول‌(ص): من نکح لله و انکح لله و استحق ولایة الله هرکه برای خدا ازدواج کند و برای خدا کسی را به ازدواج دیگری درآورد، سزاوار دوستی خداست. دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، به سنت سال‌های پیشین با نیت ترغیب جوانان دانشجو به سنت حسنه و سفارش شده ازدواج، برای جشن ازدواج دانشجویی و نیز اعطای تسهیلات ویژه به زوج‌های دانشجو ثبت نام می‌کند. شرایط ثبت نام مزدوجین عبارتند از: ۱. یکی از زوج‌ها باید دانشجوی دانشگاه کاشان باشند. ۲. زمان عقد مطابق عقدنامه بین تاریخ ۲۵/۱۰/۸۴ تا ۲۵/۸/۸۵ باشد. تبصره: زمان یاد شده برای دانشجویان جدیدالورود از زمان ثبت نام دانشجویی آنها (مهرماه سال ۸۵ به بعد) ملاک خواهد بود. مدارک لازم: تصویر کارت دانشجویی تصویر صفحه اول و دوم شناسنامه زوجین تصویر عقدنامه (شماره مسلسل عقدنامه، تاریخ عقد، مشخصات زوجین) تکمیل فرم ثبت نام آخرین مهلت ثبت نام: ۳۰/۸/۸۵ مزدوجین می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراجعه نمایند.

قال رسول‌(ص):

من نکح لله و انکح لله و استحق ولایة الله

1.    یکی از زوج‌ها باید دانشجوی دانشگاه کاشان باشند.

2.    زمان عقد مطابق عقدنامه بین تاریخ 25/10/84 تا 25/8/85 باشد.

تبصره: زمان یاد شده برای دانشجویان جدیدالورود از زمان ثبت نام دانشجویی آنها (مهرماه سال 85 به بعد) ملاک خواهد بود.

مدارک لازم:

تصویر کارت دانشجویی

تصویر صفحه اول و دوم شناسنامه زوجین

تصویر عقدنامه (شماره مسلسل عقدنامه، تاریخ عقد، مشخصات زوجین)

تکمیل فرم ثبت نام

آخرین مهلت ثبت نام: 30/8/85