جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۴ کد : ۱۷۶۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از شروع پانزدهمین جشنواره ورزش های همگانی همزمان با دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه کاشان خبر داد.

سعید حلاج باشی اظهار داشت: این دوره از جشنواره در 18 رشته ورزشی مجزای دانشجویان پسر و دختر این دانشگاه برگزار می شود.

وی افزود: دانشجویان پسر در این دوره مسابقات در 10 رشته شوت فوتسال، پنالتی، بسکتبال، دارت، والیبال چهار نفره، تیر و کمان، فریز بی، چرخ تانک، طناب کشی و دست رشته در آب با یکدیگر رقابت می کنند.

وی، والیبال چهار نفره، فریز بی، دارت، فوتبال دستی، طناب کشی، دست رشته در آب، چرخ تانک و شوت فوتسال را هشت رشته ورزشی خواهران عنوان کرد.

سعید حلاج باشی خاطر نشان کرد: این دوره از مسابقات در راستای ارتقای سطح تندرستی و افزایش کارایی بدنی دانشجویان، بهبود وضعیت آمادگی جسمانی دانشجویان، تقویت روحیه شور و نشاط، جلوگیری از رخوت و سستی دانشجویان، جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و اشاعه ورزش های عمومی و همگانی برگزار می شود.

پانزدهمین دوره مسابقات ورزش های همگانی دانشگاه کاشان از روز شنبه 9 اردیبهشت آغاز و تا 20 اردیبهشت ماه در کلوپ های ورزشی خوابگاه های دانشجویان دختر و پسر و سالن اصلی تربیت بدنی این دانشگاه ادامه دارد.