نخستین جشنواره بازیهای فکری و کامپیوتری در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۸ کد : ۱۷۶۵ اخبار دانشگاه
نخستین جشنواره بازیهای فکری و کامپیوتری جهت کمک به کودکان مبتلا به سرطان به همت انجمن علوم کامپیوتر دانشگاه کاشان با حضور سرپرست و معاونان دانشگاه در محل دائمی نمایشگاه های این دانشگاه گشایش یافت.

سرپرست انجمن علوم کامپیوتر دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره حدود 10 بازی فکری و کامپیوتری با موضوعات مختلف علمی، آموزشی، ورزشی و تفریحی برای دانشجویان ارائه شده است.

ایمان اجدانی، هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد روحیه نشاط و شادابی، ارتقاء سلامت روحی و روانی دانشجویان و کمک به بیماران سرطانی ذکر کرد و اظهار داشت: هزینه تهیه بلیط استفاده از این بازی ها به سازمان محک جهت کمک به کودکان مبتلا به سرطان ارسال می شود.

وی، استقبال دانشجویان از این جشنواره را خوب ارزیابی کرد و افزود: قیمت بلیط این جشنواره بستگی به نوع بازی، از پنج هزار تا بیست هزار ریال است.

این جشنواره تا 16 اردیبهشت ادامه دارد.