نخستین کارگاه تخصصی سرمایه‌گذاری با حضور شرکت کنندگانی از ۱۶ شهرستان کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۷۶۴۳ اخبار دانشگاه

اولین کارگاه تخصصی صندوق سرمایه‌گذاری نیک ونچرز به منظور توانمندسازی اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی کشور و به طور خاص شهر کاشان در روز شنبه 25 اردیبهشت، با عنوان”چگونه ارائه حرفه‌ای به سرمایه‏ گذاران داشته باشیم؟” در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه کاشان برگزار شد.

با توجه به شرایط کرونا و به منظور رعایت پروتکلهای مربوطه، کارگاه آموزشی به صورت هیبریدی (ترکیب حضوری و آنلاین) برگزار شد.

ثبت نام کنندگان این کارگاه از شهرهای تهران، سنندج، رشت، شیراز، اصفهان، نجف آباد، شاهرود، مشهد، همدان، کاشان، یزد، قزوین، ارومیه، تبریز، خمینی شهر، نظنز بودند.

در این کارگاه موضوعات چرا استارتاپها نیاز به جذب سرمایه دارند؟ سطوح مختلف آمادگی جذب سرمایه، بخش‌های مختلف ارائه به سرمایه‌گذار، توصیه های کاربردی و نکات مربوط به اخلاق حرفه ای ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

با توجه به  استقبال و بازخوردهای بسیار خوبی که از محتوای ارائه شده دریافت شد، کارگاه های تخصصی بیشتری توسط صندوق سرمایه‌گذاری نیک ونچرز به علاقه مندان ارائه خواهد شد.