نمایشگاه کتاب «اندیشه مطهر» در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۶ کد : ۱۷۶۴ اخبار دانشگاه
به مناسبت شهادت معلم شهید و استاد فرزانه آیت الله دکتر مرتضی مطهری و بزرگداشت روز استاد نمایشگاه کتابی با عنوان "اندیشه مطهر" با حضور سرپرست و معاونان دانشگاه کاشان در مقابل خانه فرهنگ این دانشگاه گشایش یافت.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه حدود 200 عنوان کتاب با موضوعات مختلف علمی، دینی، مذهبی و سیاسی و کتاب هایی از استاد شهید مطهری ارائه شده است.

حجت الاسلام حسین رمضانی افزود: همچنین بیش از 50 عنوان نرم افزار در این نمایشگاه ارائه شده که در اختیار استادان و دانشجویان قرار می گیرد.

وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری و روز استاد و معلم ذکر کرد و اظهار داشت: کتابها و نرم افزارهای موجود در این نمایشگاه با تخفیف ویژه به استادان و دانشجویان ارائه می شود.

این نمایشگاه به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان تا 18 اردیبهشت ماه جاری برای بازدید علاقمندان دایر است