نشست هماهنگی گشایش فرهنگسرای دانشجو

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۷۵۴۱ اخبار دانشگاه

پیرو جلسات و هماهنگی‌های قبلی در خصوص راه‌اندازی فرهنگسرای دانشجو با مشارکت شهرداری و دانشگاه‌های منطقه کاشان، نشست هماهنگی نحوه تجهیز و گشایش این مجموعه فرهنگی در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که مهندس محمد حسین واحدیان، مهندس محمدعلی یوسفی و مهندس سیدمرتضی حسینی از شهرداری کاشان حضور داشتند، موضوعاتی در خصوص تجهیزات مورد نیاز این فرهنگسرا، نحوه تعامل شهرداری و دانشگاه ها، مراسم افتتاحیه، نحوه اداره و ارکان تصمیم سازی و اجرایی این فرهنگسرا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است فرهنگسرای دانشجو در یکی از خانه‌های تاریخی شهر در محله ملک آباد به اهتمام شهرداری کاشان خریداری و مرمت شده و قرار است بستری برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی برای عموم شهروندان به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان در انجام رسالت‌های جامعه محوری دانشگاه و شهرداری باشد.

کلید واژه ها: فرهنگسرای دانشجو دانشگاه کاشان