پذیرفته شدن ۶۱۸ دانش آموخته کارشناسی دانشگاه کاشان در دوره کارشناسی ارشد سال ۹۷

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۸ کد : ۹۷۶۶ اخبار دانشگاه
پذیرفته شدن ۶۱۸ دانش آموخته کارشناسی دانشگاه کاشان در دوره کارشناسی ارشد سال ۹۷

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 618 دانشجوی دانش آموخته دانشگاه کاشان در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی پذیرفته شدند.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت:  326 نفر از پذیرفته شدگان مرد و 292 نفر از این دانشجویان زن هستند.

وی افزود: حدود 107 دانش آموخته این دانشگاه نیز (48 مرد و 59 زن) در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان پذیرفته شده اند.

وی خاطر نشان کرد: 35 دانشجو در رشته مهندسی، 8 دانشجو در رشته شیمی، 17 نفر در رشته فیزیک، 6 نفر ریاضی، 18 دانشجو در رشته زبان و ادبیات، 14 دانشجو معماری و 9 نفر نیز در رشته علوم انسانی کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان  پذیرفته شده ومشغول به تحصیل شدند.

دکتر شیخ زاده تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی در سال 96 را 889  دانشجو عنوان کرد و افزود: حدود 44 درصد از این دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند.

در پایان وی تاکید نمود: سیاست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان این است که علاوه بر ترغیب گروه های آموزشی جهت بهبود کیفیت آموزش، برنامه هایی را نیز برای توسعه مهارت آموزی، کارآفرینی، و اشتغال پایدار دانشجویان اجرا نماید، تا ضمن افزایش نرخ قبولی دانشجویان کارشناسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، توان اشتغال پذیری دانشجویان ارتقا یابد.

کلید واژه ها: سازمان سنجش آموزش کشور کارشناسی ارشد آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان پذیرفته شدگان