دومین پنل تخصصی آینده پژوهی اقتصادی خبرگان منطقه کاشان برگزار شد

۰۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۷۵۰۴ اخبار دانشگاه

سلسله نشست‌های پنل آینده پژوهی با موضوع اقتصاد دانش بنیان کاشان  با حضور صاحب نظران از جمله رئیس و اساتید دانشگاه کاشان در روزهای آغازین  فروردین 1400 در اتاق بازرگانی کاشان برگزار شد.

دکتر اسماعیل مزروعی مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان بیان کرد بعد از برگزاری جلسات شورای راهبری آینده پژوهی در نیمه دوم سال ۱۳۹۹، دو پنل تخصصی در موضوعات اقتصاد و محیط زیست در سال جاری تشکیل گردید.
پنل تخصصی آینده پژوهی در حوزه اقتصاد به میزبانی اتاق بازرگانی کاشان در حال برگزاری است. در جلسه دوم این پنل، به تشریح راهکارهای توسعه اقتصاد دانش بنیان  با تاکید بر نقش دانشگاه و پارک علم و فناوری در اقتصاد دانش بنیان پرداخته شد و حاضران دیدگاه های خود را بیان نمودند.

در انتهای جلسه، رفع موانع اقتصادی در منطقه، لزوم ایجاد فرهنگ آینده پژوهی و تمرکز بر ارایه تصویری از آینده مورد تاکید قرار گرفت.