آزمون مرحله اول حفظ ومفاهیم خطبه غدیر در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۸ کد : ۱۷۴۷ اخبار دانشگاه
مسابقه کتابخوانی حفظ ومفاهیم خطبه غدیر با شرکت حدود 200 نفر از دانشجویان در دانشکده مرحوم دکتر اسلامی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: مسابقه کتابخوانی سروش آفتاب که شامل حفظ ومفاهیم خطبه غدیر می باشد در چهار مرحله برگزارمی شود که در هرمرحله از بخشی از کتاب آزمون گرفته می شود.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان افزود: هدیه ویژه مرحله نهایی این مسابقات، برات کربلا برای کسانی که امتیازبین 18 تا 20 را کسب کنند و افرادی که نمره آنها بین 16 تا 18 باشد نائب الزیاره همه شرکت کنندگان در زیارت امام رئوف خواهند بود.

لازم بذکر است هر مرحله جوایز مخصوص به خود را دارد که عبارت است از: نفراول هر مرحله 40هزارتومان، نفر دوم هر مرحله 30 هزار تومان و نفر سوم هرمرحله 20 هزار تومان