نشست صمیمانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با برخی مدیران واحدهای خلاق پارک علم و فناوری کاشان

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۷۴۵۰ اخبار دانشگاه

مسئول، معاون و کارکنان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن بازدید از بخش‌های مختلف پارک علم و فناوری کاشان از مهمترین طرح ها و ایده های در حال اجرای واحدهای خلاق پارک اطلاع پیدا کردند و در ادامه این نشست صمیمانه، در خصوص زمینه های همکاری و تعامل هر چه بیشتر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و پارک جهت توانمند سازی ظرفیت‌های موجود  بحث و تبادل نظر و راهکارهایی در این زمینه ارائه شد.

حجت الاسلام خسروی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از فعالیت ها و پیشبرد اهداف پارک علم و فناوری کاشان در مدت زمان نسبتا کوتاهی از زمان تاسیس این پارک بر لزوم بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نخبگان دانشگاهی منطقه و هم افزایی و مدیریت متمرکز در توسعه بسترهای دانش بنیان تاکید داشت.

رئیس پارک علم و فناوری کاشان نیز در این نشست ضمن ارایه گزارش عملکردی از فعالیت ها و موضوعات و برنامه‌های مختلف در راستای توسعه زیرساخت های فناورانه در پارک علم و فناوری کاشان در سال ۱۳۹۹ به تشریح برنامه های آتی پارک علم و فناوری کاشان برای توسعه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و خلاق پرداخت و ابراز داشت: در حوزه خدمات فنی و تخصصی به شرکت های دانش بنیان و خلاق مستقر، مهم ترین اقدامات پارک مناسب سازی فضاهای کالبدی، ایجاد زیرساخت‌های کارگاهی، احداث آزمایشگاه، اختصاص فیبر نوری با اینترنت پر سرعت و تدوین طرح جامع پارک برای شرکت‌های نوپا و پارکی بوده است.

دکتر نظیفی فرد افزود: در حال حاضر بیش از 45 واحد فناور در مقاطع مختلف در پارک کاشان مستقر هستند و کسب‌ و کارهای دیجیتال و فضای مجازی، صنایع دیداری و شنیداری (پویانمایی، فیلم و سینما، موسیقی)، گردشگری و صنایع‌دستی از جمله موضوع فعالیت شرکت های خلاق مستقر در این پارک می باشد.

گفتنی است در حاشیه این صمیمانه از محصول یکی از شرکت‌های خلاق پارک علم و فناوری کاشان رونمایی شد.

کاشت نهال در محوطه ی پارک علم و فناوری نیز از دیگر برنامه های این نشست بود.