سبک زندگی مهدوی نیازمند فرهنگ سازی و تبیین درست آن در جامعه است

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۳:۱۳ کد : ۱۷۴۴۴ اخبار دانشگاه

مسئول دفتر  مهدویت منطقه  کاشان گفت: سبک زندگی مهدوی نیازمند فرهنگ سازی و تبیین درست آن در جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین اصغر قرائتی افزود:  سبک   زندگی مهدوی  در ادامه همان سبک زندگی اسلامی و اهل بیت(ع) است.

وی اظهار داشت: مهمترین دلایل بی توجهی به سبک زندگی اسلامی، تلاش دشمن برای بی اثر بودن دین، عملکرد ضعیف مسئولین و عدم توجه به مقوله های معرفتی است

وی با بیان اینکه همانگونه که زندگی اجتماعی بشر در حال تغییر و تکامل است، گفت: باید فرهنگ مهدویت در سبک زندگی و اخلاقی جامعه تاثیرگذار باشد.

وی اضافه کرد: با وجود تفاوت در شکل انتظار منجی در بین اهل تشیع و تسنن، اما پیروان هر دو مذهب اسلامی به اصل ظهور منجی اعتقاد دارند.

مسئول دفتر  مهدویت منطقه  کاشان همکاری دانشگاه ها را برای ترویج و توسعه فرهنگ مهدویت خواستار شد و افزود: همه باید احساس تکیف کنیم و در ترویج فرهنگ مهدویت بکوشیم.