کسب عنوان قهرمانی دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات دو نیمه استقامت مراکز آموزش عالی

۲۲ آبان ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۷۴۴ اخبار دانشگاه
 مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان قهرمانی و نائب قهرمانی دانشجویان این دانشگاه در مسابقات دو نیمه استقامت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان کاشان خبر داد.

محمد رمضانی علوی، با اشاره به اینکه این مسابقات به مناسبت هفته ترب‌ت بدنی و به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای مرکز شهید رجایی برگزار شد گفت: در این مسابقات وحید یبلویی و حامد خالدی از دانشگاه کاشان موفق به کسب مقام اول و دوم این مسابقات شدند.

وی اظهار داشت: در مسابقات دو نیمه استقامت 4 شرکت‌کننده از دانشگاه کاشان حضور داشتند که موفق به کسب عنوان‌های اول، دوم و چهارمی این مسابقات شدند.

رمضانی علوی خاطر نشان کرد: این مسابقات با حضور نزدیک به 80 نفر دونده در مسافت 3 کیلومتر از پل دفاع مقدس شهرستان تا دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.