دومین همایش بی کران آسمان در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۷۴۳ اخبار دانشگاه
کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان، از برگزاری دومین همایش بی کران آسمان به مناسبت هفته نجوم در این دانشگاه خبر داد.
دومین همایش بی کران آسمان در دانشگاه کاشان برگزار می شود

مهندس صفایی افزود: این همایش با همکاری انجمن علمی آسمان تاریک دانشگاه و با همکاری رصدخانه این دانشگاه برگزار می شود.

وی، رصد لکه های خورشیدی در دانشگاه کاشان، سخنرانی دکتر احمد کیاست پور، استاد دانشگاه اصفهان و سخنرانی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان را از جمله این برنامه ها ذکر کرد.

وی اظهار داشت: به همین مناسبت نمایشگاه عکسهای نجومی مجید قهرودی و محمد سلطان الکتابی ارائه می شود.

صفایی، بازدید از رصد خانه دانشگاه کاشان را از دیگر برنامه های این همایش عنوان کرد و افزود: این همایش در روز شنبه شانزدهم ماه جاری در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار می شود.