تحویل محموله ارزی 280 هزار یورویی به دانشگاه کاشان

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۲:۱۷ کد : ۱۷۴۲ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: سه مورد از تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده از مرحله دوم وام ارزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تحویل این دانشگاه شد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این تجهیزات مربوط به آزمایشگاه های پژوهشکده های اسانس، نانو و دانشکده فیزیک می باشد.

وی، ارزش  این تجهیزات را 280 هزار یورو برشمرد و افزود: این تجهیزات پس از ترخیص از گمرک تحویل این دانشگاه شده است.

وی خاطر نشان کرد: از وام مرحله دوم ارزی، تاکنون 11 مورد از تجهیزات خریداری شده مربوط به دانشکده های مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه تحویل دانشگاه شده و 9 مورد دیگر وارد گمرک بندر شهید رجایی و به زودی عملیات ترخیص آن انجام و تحویل دانشگاه می شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: این دانشگاه در خرید تجهیزات مرحله دوم ارزی جز موفق ترین دانشگاه های کشور بوده است.

دکتر منعم زاده اظهار داشت: ورود این تجهیزات آزمایشگاهی، امکان ارتقاء و توسعه تولیدات علمی رشته های مختلف تحصیلی این دانشگاه را فراهم می کند.