رقابت ۸۸۸ داوطلب در آزمون دکترای ۱۴۰۰ در دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۰:۴۰ کد : ۱۷۴۱۸ اخبار دانشگاه

آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی صبح جمعه ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور 888 داوطلب در دانشگاه کاشان برگزار شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در آزمون سراسری دوره دکتری، تعداد داوطلبان آزمون دکترای امسال در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان را 888 داوطلب عنوان کرد و گفت: در این آزمون 530 داوطلب آقا و 358 داوطلب خانم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
دکتر قنبرعلی شیخ زاده به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این آزمون اشاره کرد و افزود: ضدعفونی کردن تمامی صندلی های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و ... از جمله مواردی بود که در این آزمون برای پیشگیری داوطلبان از ویروس کرونا رعایت شد.

کلید واژه ها: سازمان سنجش آزمون دکترا