117 دانشجوی دانشگاه کاشان به سرزمین وحی اعزام می شوند

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۷۴۱ اخبار دانشگاه
معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از اعزام حدود یکصد و 17 نفر از دانشجویان این دانشگاه در قالب عمره دانشجویی به سرزمین وحی خبر داد.

حجت الاسلام محمد جعفر حسام محمدی، تعداد کل دانشجویان پسر مجرد اعزامی به سرزمین وحی امسال از این دانشگاه را 73 نفر ذکر کرد و گفت: 55 نفر از این دانشجویان اصلی و 18 نفر ذخیره هستند که تاکنون دو گروه ازاین دانشجویان از تاریخ 30 فروردین امسال اعزام شده اند.

وی، از اعزام 44 دانشجوی متاهل نیز به حج عمره خبر داد و افزود: 24 نفر از این دانشجویان نیز به عنوان اصلی و بقیه به عنوان ذخیره از بیست و دوم ماه جاری تا هفت خرداد ماه آینده به سرزمین وحی اعزام می شوند.

به گفته وی، سهمیه اعزام دانشجویان این دانشگاه به سرزمین وحی، امسال در مقایسه با دوسال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان یادآورشد: این دانشجویان از بین کل تعداد ثبت نام شدگان در مراسم قرعه کشی عمره دانشجویی استانی برای اعزام انتخاب شدند.

حسام محمدی خاطر نشان کرد: علاوه بر سهمیه دانشجویی چهار نفر از استادان این دانشگاه نیز در سیزدهم فروردین ماه امسال به حج مشرف شدند.

لازم به ذکر است دومین گروه دانشجویان صبح روز یک شنبه با بدرقه گرم دانشگاهیان کاشان به سرزمین وحی اعزام شدند.