مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان دوره مکمل کارآموزی برگزار می‌کند

۰۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۷۳۹ اخبار دانشگاه
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری دوره‌های مکمل کارآموزی برای دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی، با اشاره به اینکه این طرح پیشنهادی پودمان‌های آموزشی در کمیته کارآفرینی و شورای فناوری دانشگاه به تصویب رسیده است، اظهار داشت: برگزاری این دوره 100 ساعته، جایگزین بخشی از دوره کارآموزی دانشجویان می‌شود.

وی، پودمان آموزش‌های عمومی، پودمان آموزش‌های بهبود مدیریت، پودمان آموزش‌های شغلی و پودمان آموزش‌های ارتقاء سلامت فضای کسب و کار را از جمله برنامه‌های این دوره آموزشی ذکر کرد.

مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این دوره‌ها، دانشجو را برای پذیرش مسئولیت‌های جدید یا پست‌های بالاتر در آینده آماده می‌کند.

فرجی با بیان اینکه، این  دوره‌ها به صورت خودگردان در 100 ساعت برگزار می‌شود افزود: در پایان دوره با برگزاری سنجش مهارت، دانشجویان کارنامه مهارت دریافت می‌دارند.