برپایی مراسم عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع) در مسجد دانشگاه

۰۷ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۲ کد : ۱۷۳۸ اخبار دانشگاه
به مناسبت ماه محرم، مراسم عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع) در مسجد دانشگاه کاشان به همت هیات دانشجویی فاطمیون این دانشگاه برگزار شد.

این مراسم به مدت شش شب از پنج شنبه 25 آبان ماه با قرائت دعای روح بخش کمیل آغاز و تا سه شنبه 30 آبان به مدت 6 شب، ادامه یافت.

قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی حجت‌الاسلام محمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، مداحی جابر عابدی و برگزاری آیین سینه‌زنی، از جمله برنامه‌های این مراسم روحانی بود.

فضا سازی دانشکده‌ها با بیرق‌های حسینی و برپایی خیمه حضرت اباالفضل‌العباس(ع) از دیگر برنامه‌هایی بود که توسط هیات دانشجویی فاطمیون، به مناسبت ایام محرم برگزار شد.